Camera tas

Een goede camera tas is echt een must! Houd er bij een tas rekening mee dat je denkt aan de toekomst. Hiermee wordt bedoeld dat je wellicht in de toekomst meerdere lenzen gaat kopen.

Opberg ruimtes

Zorg er dus voor dat je meerdere opbergruimtes hebt voor verschillende lenzen. Zodat als je meer lenzen koopt, je niet direct een andere tas hoeft te kopen.

Waterafstotend

Wat ook erg handig is, is of hij water afstotend is. De meeste tassen van Lowepro zijn water afstotend. Erg handig voor als je onverwacht een regenbui krijgt, dan weet je zeker dat alles binnenin droog blijft.

Wat voor soort tas?

Verder moet je je altijd afvragen of je de tas vaak en lang gaat dragen. Is het meer een vervoersmiddel en haal je bij aankomst alles uit je tas? Denk bijvoorbeeld aan een studio.

Schoudertas

Als je een schoudertas neemt die best groot is, kunnen daar natuurlijk veel spullen in. Je moet echter rekening houden met de duur van het lopen. Zo'n tas kan een pijnlijke schouder opleveren na een tijdje lopen.

Heuptas

Mocht je de spullen lang bij je willen of moeten dragen, dan kan je het beste een rug of heup tas nemen. Dat scheelt enorm met het meedragen.

Opleidingen fotografie

Wil je meer met je interesse in fotografie? Dan is wellicht een fotografie opleiding iets voor je. Belangrijke onderdelen in de digitale wereld zijn fotografie en film. Wanneer je een creatief persoon bent, denk je vaker in beelden dan in woorden. Tegenwoordig kun je veel studies en opleidingen voor film en fotografie doen.

Je leert jezelf te ontwikkelen op het vlak van fotografie en zo kun je jezelf van anderen onderscheiden. Er zijn allerlei mogelijkheden op verschillende niveaus, dus ook jij kunt voor dit creatieve en mooie vak kiezen!

Kleur en kleurgebruik

Een ander belangrijk onderdeel van fotografie is kleur en kleurgebruik. Kleuren hebben meer impact op ons gemoed dan sommigen zouden denken. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat bij 60-70 % van de aankopen die mensen doen, de kleur een invloed heeft. Kleur is vaak de laatste reden om een product te kopen, maar het is wel het eerste wat een consument opvalt. Ook bij fotografie speelt kleur en kleurgebruik een belangrijke rol.

Meer over dit onderwerp

Fototas
Fototas: uw camera veilig meenemen in een fototas

Camera body
Body van een camera

Remote voor de camera
Remote voor de camera - afstandsbediening

Seminar fotografie
Seminar fotografie - digitale camera workshops

Batterijgrip
Batterijen en batterijgrip

Wie gaat er betalen voor een kapotte camera?
Wie gaat er betalen voor een kapotte camera?