Foto tips voor gevorderden..

Tips voor mooie foto’s met uw digitale camera.

Ook als u al goed fotografeert, zijn fototips altijd welkom. Door deze tips van een professionele fotograaf verbetert u uw fotografie-vaardigheden.

Bij elk artikel zijn onderaan de pagina ook gerelateerde onderwerpen aangegeven. U kunt de informatie zo in samenhang bestuderen.

Wil je echt een professionele fotograaf worden, dan zul je een fotografie opleiding moeten volgen. Tijdens zo'n opleiding leer je alle kneepjes van het prachtige vak van een fotograaf en leer je ook samenwerken met andere fotografen.

Specialisatie
Bedrijfsfotografie Bedrijfsfotografie - tips voor een bedrijfsreportage
Bedrijfsfotografie tips: waar let je op bij het maken van een professionele bedrijfsreportage? Hier voorbeelden en tips voor een bedrijfsreportage.

Straatfotografie Straatfotografie levert mooie en bijzondere foto's op!
Straatfotografie levert mooie en bijzondere foto's op! Maak van elke stedentrip iets bijzonders. Architectuur fotografie kan gewoon op straat.

Herfstfotografie Herfstfotografie cursus gratis online
Cursus herfst fotografie- alles wordt besproken, apparatuur, techniek, creatieve oplossingen, lokaties, paddenstoelen, dieren, bladeren, compositie, herfst fotografie voor gevorderden

Honden fotografie Honden fotografie
Hondenfotografie alles wat je nodig hebt om een goede honden foto te maken, hondenfotografie cursus gratis

Interieurfotografie Interieurfotografie - tips voor mooie interieur foto's
Interieurfotografie vraagt het nodige van compositie, belichting en het standpunt. Welke sluitertijd hanteer je? Gebruik je een flitser? Tips voor interieurfoto's

Kinderfotografie Kinderfotografie: tips voor mooie kinderfoto's
Kinderfotografie: een professionele fotograaf geeft tips voor mooie kinderfoto's. Portretten van kinderen maken.

Landschaps Fotografie Landschapsfotografie cursus
landschapsfotografie cursus, hoe je een landschapsfoto maakt op een proffesionele manier, landschapsfotografie voor gevorderden en basis cursus landschaps fotografie

Luchtfotografie drone Luchtfotografie met drone - tips
Luchtfotografie met een drone is een snel groeiende tak van sport binnen de fotografie. Een drone met een camera stelt je in staat om prachtige opnames vanuit de lucht te maken.

Macrofotografie Macro - Tips voor macrofotografie
Macro - Tips voor macrofotografie. Macrofotografie betekent feitelijk close-up fotografie. Je wilt bepaalde onderwerpen zo dichtbij mogelijk fotograferen.

Nachtfotografie Nachtfotografie - tips belichting en sluitertijd voor nachtfoto's
Nachtfotografie vraagt veel van het instellen van de sluitertijd en de ISO-gevoeligheid. De belichting wordt zo optimaal geregeld. Hier tips voor nachtfotografie, en cursus

Natuurfotografie Natuurfotografie - basisartikel met tips voor natuur foto's
Natuur fotografie is een prachtig specialisme binnen de fotografie. In dit artikel worden algemene tips gegeven voor mooie natuurfoto's.

Portretfotografie Portretfotografie tips - maak een mooie fotoshoot met deze tips
Portretfotografie: het fotograferen van mensen is populair. Toch is het vaak lastig. Op deze pagina veel tips voor goede portretfoto's en modelfotografie.

Reisfotografie Reisfotografie - tips voor de juiste uitrusting voor reisfotografie
Fotograferen tijdens een reis is populair. Maar welke uitrusting neem je mee aan objectieven? In dit artikel een aantal tips voor goede reisfotografie.

Splash fotografie Splash fotografie
Splash fotografie, in de splash fotografie gaat het erom, om een foto te maken op het juiste moment, ook wel speed fotografie genoemd, Soms moet je weer even je creatieve brein opnieuw prikkelen

Uitvaartfotografie Uitvaartfotografie - tips voor foto's bij een uitvaart
Fotograferen tijdens een uitvaart is best lastig. Daarom zien we steeds vaker professionele uitvaartfotografen. Is uitvaartfotografie meegenomen in een uitvaartverzekering?

Urban fotografie Urban exploring - urban fotografie - tips en suggesties
Urban exploring: verlaten locaties fotograferen. Wees creatief bij het maken van foto's in fabrieken of oude gebouwen. Urban fotografie in verlaten gebouwen, ruines of oude interieurs.

Foto tips
Inspiratie van MOØDe in Knokke Inspiratie van MOØDe in Knokke
Inspiratie van Internationaal vermaard fotograaf en film- en clipregisseur Anton Corbijn

360 graden productfotografie 360 graden productfotografie - productfoto's voor webshop
Dit artikel gaat over de nieuwe fotografie methode 360 graden productfotografie. Deze vorm van productfotografie zien we steeds vaker terug komen in de e-commerce wereld.

Baby fotoshoot Baby fotoshoot - tips newborn foto's
Een baby fotoshoot is erg leuk om te doen. Niets is zo fotogeniek als een pasgeboren of slapende baby. In dit artikel krijg je tips voor mooie newborn foto's. Aan de slag met de camera!

Drone tips Tips bij het maken van foto’s met je drone
Drone fotografie is het maken van foto's vanuit de lucht met een drone. In dit blog lees je tips over het maken van foto's met een drone.

e-book productfotografie Een introductie in de productfotografie: less is more
Of het nu om een professionele webshop gaat of sites als Marktplaats en eBay, het is belangrijk dat een foto een goed beeld geeft van het product. Je leert het met deze productfotografie tips.

Familie fotoshoot 5 tips voor een familie fotoshoot
Familiefoto�s maken is een geliefde discipline binnen de fotografie, omdat je hierin als fotograaf veel creativiteit kwijt kunt. In dit artikel 5 tips voor een leuke fotoshoot met een familie.

Hoe word ik een betere fotograaf? Hoe word ik een betere fotograaf?
Hoe word ik een betere fotograaf? Wanneer je al een tijdje aan het fotograferen bent ga je aan jezelf merken dat je nieuwe dingen wilt leren.

Landschappen Landschappen - tips voor landschap foto's
Landschappen fotograferen lijkt gemakkelijk, maar vraagt de nodige aandachtspunten. Hier leest u fotografie tips voor mooie landschap foto's.

Insecten fotograferen Macrofotografie: Insecten fotograferen
Macrofotografie: tips voor insecten fotograferen van een ervaren fotograaf. Wanneer gebruik ik tussenringen en een balg? Maak prachtige insectenfoto's!

portretfotografie-tips-gevorderden portretfotografie-tips-gevorderden
portretfotografie-tips-gevorderden

Productfoto voor webshop Productfoto voor webshop - 7 tips voor productfotografie
Goede productfotografie is belangrijk voor de presentatie van de producten op je website. Met mooie productfoto's verkoop je beter in je webshop en ziet je site er professioneel uit.

Reportage fotografie Reportage fotografie - tips voor thematisch fotograferen
Een reportage maken van een bepaald thema helpt om te letten op specifieke aspecten van het fotograferen. Tips en suggesties voor reportage fotografie.

Stock foto kopen Stock foto’s kopen of zelf foto's maken - stockfotografie
Je hebt een foto nodig voor een bepaald project. En je hebt al precies in je hoofd wat voor foto het moet zijn. Ga je een stock foto downloaden of maak je zelf de juiste foto?

Fototips zonsondergang Tips voor goede foto's van zonsopgang en zonsondergang!
Lees hier tips voor goede foto's van zonsopgang en zonsondergang! Fotograferen van een zonsopgang of zonsondergang vraagt wat vaardigheden.

Bruidsfotografie
Bruidsfotograaf tips Bruidsfotograaf kiezen: tips voor de keuze van een bruidsfotograaf
Bruidsfotograaf voor uw bruidsreportage kiezen: Een ceremoniemeester geeft tips voor een mooie bruidsreportage! Trouwfoto tips van ceremoniemeester.

Bruidsfotografie Bruidsfotografie: tips voor de trouwfotograaf
Bruidsfotografie: tips voor de trouwfotograaf. Een introductie in huwelijksfotografie in de vorm van 10 onmisbare tips voor het fotograferen van een bruiloft. Trouwreportage tips.

Bruiloft tips Bruiloft organiseren: tips voor foto locaties voor jullie bruiloft
Tips voor een geslaagde bruiloft van een professionele ceremoniemeester. Foto locaties, tips voor een bruidsreportage. Alles voor uw trouwdag!

Trouwauto huren Trouwauto huren - tips verhuur limousine en trouwauto's
Trouwauto huren voor uw bruiloft: kies een goede limousine voor het vervoer tijdens uw trouwdag. Hier enkele tips voor de verhuur van limousines en oldtimers.

Bruidsreportage tips Bruidsreportage - mooie trouwfoto's met deze trouwreportage tips
Bruidsfotografie en trouwreportages: tips van een vakman voor een mooie bruidsreportage! Fotoplanning, fotoalbum, nabestellen: alles komt aan bod.

Trouwkaarten tips Trouwkaarten zelf maken - tips ontwerp en tekst trouwkaart
Trouwkaarten ontwerpen: waar let je op? Welke tekst zet je op de uitnodiging? Op deze pagina voorbeelden van trouwkaarten en tips voor het bestellen.

Uitnodiging trouwkaart Trouwkaarten met eigen foto - uitnodiging bruiloft zelf maken
Trouwkaarten met een eigen foto online maken is eenvoudig mogelijk. Maak zelf een uitnodiging voor je bruiloft met je eigen foto!

Software
3D foto app 3D Photo Creator - 3D foto app voor iPhone en iPad
Met deze 3D App maak je gemakkelijk zelf 3D foto's met je iPhone of iPad. Je kunt hiervoor de ingebouwde camera gebruiken of al eerder gemaakte foto's. Foto bewerken Apps.

Data recovery Verwijderde bestanden of foto`s terughalen - data recovery
Ben je al je foto's en bestanden kwijt door een crash van je harde schijf? Dan is data recovery wellicht de oplossing waarmee je de foto's en bestanden kan terughalen.

Digitaal fotoalbum Digitaal fotoalbum met Gallery of Adobe Photoshop
Met Adobe Photoshop Elements of Gallery maakt u snel een digitaal fotoalbum! Foto's online plaatsen met een web album of digitaal fotoalbum.

Beheer van foto's Tips over het beheer van foto's
Beheer uw foto's op de computer met behulp van Picasa, Adobe, Windows Vista en Photoshop. Goed fotobeheer vraagt een professioneel programma.

Foto website maken Foto website maken - tips voor een fotowebsite
Je steekt veel tijd, moeite en energie in het maken van goede foto’s. Deel ze met de wereld op een eigen foto-website. Deze 5 tips helpen je om een goede foto-website te maken.

iPad app fotografie iPad app digitale fotografie
iPad app digitale fotografie nu beschikbaar! Een app voor de iPad van Apple maakt digitale fotografie nu heel interactief beschikbaar op uw iPad.

Livesafer backup programma Livesafer: backup programma voor uw bestanden en foto's
Maak automatische backups van uw foto's en bestanden met Livesafer unlimited. Review van Livesafer backup software. Online backup software.

Foto opslag online Foto opslag en online delen via NAS server
Foto's en fotoreportage's verdienen een veilige opslag. Dat kan natuurlijk thuis, maar veiliger is het om het online op een beveiligde server op te slaan.