Stijlvolle Trouwkaarten online bestellen

Het bedrijf Ceremoniemeesters van der Lelij verzorgt allerlei zaken die komen kijken bij een bruiloft. Er is ook een uitgebreide site met allerlei tips en adviezen voor je trouwdag.

Trouwkaarten bestellen

Naast het inhuren van een professioneel ceremoniemeester en het inspiratieblog Wedspiration kunnen bruidsparen ook online en gemakkelijk stijlvolle trouwkaarten bestellen. Dat kan via de site Stijlvolle Trouwkaarten.

Veel soorten trouwkaarten

De site met stijlvolle trouwkaarten biedt bruidsparen een complete stationery met een zelfde ontwerp. Naast trouwkaarten kunnen ook brieven bij de trouwkaart, dagprogrammakaarten, menukaarten en bedankkaartjes worden besteld. De stijlvolle ontwerpen komen terug in elke categorie. Stijlvolle Trouwkaarten zal de komende tijd de collecties blijven uitbreiden.

Mooie stijlen en categorieën

Er zijn zes ontwerpstijlen, die terugkomen in elke categorie. Allereerst de simpel chique ontwerpen met heel subtiele kleine versieringen. Andere kaarten hebben een label in hun ontwerp. Ontwerpen met een barok print versieren daarna de kaarten. Vintage ontwerpen zijn erg trendy en dus ook te vinden op Stijlvolle Trouwkaarten.

Eigen foto of logo

Vaak willen bruidsparen een eigen foto gebruiken, wat ook mogelijk is. Onderaan deze pagina wordt daar aandacht aan besteed. Als laatste zijn er ontwerpen met een logo te bestellen.

Persoonlijke ontwerpen

Alle ontwerpen zijn aan te passen door het bruidspaar. Eigen lettertype en kleuren kunnen gekozen worden. Stijlvolle Trouwkaarten heeft ook een exclusieve clipart met prachtige stijlelementen die toegevoegd kunnen worden. Bruidsparen kunnen kiezen uit 6 verschillende kaartformaten, 4 verschillende papiersoorten en veel verschillende kleuren enveloppen.

De ontwerper Jo-Anne van der Lelij

De stijlvolle ontwerpen zijn gemaakt door Jo-Anne van der Lelij-Plomp. Al vele jaren is zij werkzaam in de trouwbranche. Bruidsparen huren haar in als ceremoniemeester voor bruiloften. Jo-Anne inspireert bruidsparen graag bij het organiseren van een persoonlijke bruiloft. Vanuit deze passie heeft ze deze kaartenlijn ontworpen met als doel dat bruidparen de kaarten aanpassen aan hun eigen wensen.

Maak een originele trouwkaart met je eigen foto

Willen jullie een trouwkaart met een eigen foto, dan vind je op de site met trouwkaarten een aantal stijlvolle ontwerpen. Klik op de kaart naar keuze en plaats jullie eigen mooie foto voor een persoonlijke trouwkaart.

Maatwerk

Bij een aantal van de beschikbare trouwkaarten kun je de kleuren aanpassen naar jullie eigen smaak. Lukt dit niet en staan de kleuren vast in het ontwerp, maar willen jullie toch dit ontwerp in een andere kleur? Er is dan de mogelijkheid om deze kleur aan te laten passen.

Tags voor deze pagina

kaarten, trouwen, bruiloft, drukker, trouwkaarten, trouwkaart, uitnodiging maken, trouwkaart tekst, uitnodiging trouwkaart, trouwkaart maken, voorbeeld trouwkaart, originele trouwkaart, trouwkaart ontwerp, design trouwkaart, trouwkaart foto, foto trouwkaart, trouwkaart online, trouwkaart bestellen, trouwkaart met foto
 
De afbeeldingen op deze pagina komen van de site Stijlvolle trouwkaartenbruidsfotografie

Meer over dit onderwerp

Bruidsfotografie
Bruidsfotografie: tips voor de trouwfotograaf

Trouwkaarten tips
Trouwkaarten zelf maken - tips ontwerp en tekst trouwkaart

Bruidsfotograaf tips
Bruidsfotograaf kiezen: tips voor de keuze van een bruidsfotograaf

Bruiloft tips
Bruiloft organiseren: tips voor foto locaties voor jullie bruiloft

Trouwauto huren
Trouwauto huren - tips verhuur limousine en trouwauto's

Bruidsreportage tips
Bruidsreportage - mooie trouwfoto's met deze trouwreportage tips

Fotokaarten maken
Hoe maak je de perfecte fotokaart?