Kerstkaarten

Een schitterende serie wenskaarten met gevarieerde seizoensbeelden. De kaarten zijn gemaakt van foto's van de natuurfoto site's Birdpix.nl en Nederpix.nl. De kaarten met envelop hebben een royaal formaat van 15x15 cm en hebben door de laminaatlaag een luxe uitstraling. 

 

Natuurfoto's winter

Door de winterse taferelen zijn deze fotokaarten heel goed geschikt als kerstkaarten. Maar gewoon als verjaardagskaart of wenskaart zijn deze prachtige kaarten met natuurfoto's natuurlijk ook erg geschikt.

Wenskaarten - kerstkaarten - winter Wenskaarten - kerstkaarten - winter
Putters Waterdruppels
Wenskaarten - kerstkaarten - winter Wenskaarten - kerstkaarten - winter
Molen Ringmussen
Wenskaarten - kerstkaarten - winter Wenskaarten - kerstkaarten - winter
Roodborst Ganzen
Wenskaarten - kerstkaarten - winter Wenskaarten - kerstkaarten - winter
IJsvogel Winterkoning
Wenskaarten - kerstkaarten - winter Wenskaarten - kerstkaarten - winter
Zanglijster Drieteenstrandlopers

 

Deze kerstkaarten bestellen?

Wanneer u deze prachtige kaarten wilt bestellen, gaat u naar de website van Birdpix.     FOTOGRAFIE TIPS

De beste fotomomenten tijdens de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan en dit betekent dat er heel wat foto's gemaakt gaan worden. De meeste foto's worden van elkaar gemaakt, maar er zijn zeker ook goede mogelijkheden om je omgeving te fotograferen. Er zijn een paar momenten tijdens de feestdagen die ideaal zijn om een foto van te maken. Op die manier krijg je het beste kliekje als herinnering. Met een fotocamera kun je een hele hoop verschillende opties instellen. Als je dit op de juiste manier doet, zal je direct zien dat de foto's memorabel worden.

Het diner

Iets wat ons allemaal samenbrengt tijdens de feestendagen is een diner. Het diner is het moment dat je iedereen in zijn of haar element ziet. Dat is het beste moment om je camera erbij te pakken. Het beste is om zo dichtbij mogelijk te fotograferen. Op die manier krijg je een hele hoop meer details op de foto. Daardoor zal de foto een stuk sprekender gaan worden.

Daarnaast kun je bij het diner ook ideaal de omgeving fotograferen. Het eten wat er lekker uit ziet en de mooie kerstboom op de achtergrond kun je ideaal fotograferen. Dit zijn allemaal factoren die meespelen voor een ideale foto. Je kan er dan voor kiezen om alles in één foto te fotograferen, maar meerdere foto's zijn uiteraard ideaal om als herinnering te gaan bewaren.

De activiteiten

Daarnaast ga je tijdens de feestdagen uiteraard leuke dingen doen met je familie en vrienden. Dan gaat het erom dat je de beste foto's maakt van zo'n leuke gelegenheid.  De foto's kun je het beste maken in het midden van de activiteit. Dan hebben je vrienden en familie niet zo snel door dat er foto's gemaakt worden. Ze zijn dan druk met de activiteiten en vinden het dan niet belangrijk wat er om hen heen gebeurt.

De mooiste foto's krijg je wanneer iemand niet door heeft dat er een foto gemaakt wordt. Je kan proberen vanuit verschillende perspectieven een foto te gaan maken. Het is dan handig dat je goed kijkt waar het licht vandaan komt. Wanneer het licht verkeerd valt, zal de foto niet zo mooi worden. Je kan dan kiezen om een flits te gebruiken, maar een flits gebruiken kan een foto weer minder mooi maken. Het is handig om het zo lang mogelijk uit te stellen om de flits te gebruiken.

De personen fotograferen

De personen fotograferen tijdens een activiteit is leuk, maar je kan er ook voor kiezen om portretten te maken tijdens de feestdagen. De feestdagen zorgen er altijd voor dat iedereen mooi opgedoft is. Dat is het ideale moment om een portret van iemand te maken. Dit is één van de beste fotomomenten om het bijvoorbeeld voor de kerstboom te doen.

Het beste is om te kijken waar je de foto gaat maken en wie je op de foto gaat zetten. Waar is niet al te moeilijk. Als je de juiste lichtinval hebt, kun je overal wel een mooie foto van iemand maken. Van wie maakt eigenlijk ook niet uit. Je kan van iedereen individueel een foto maken of uiteindelijk een groepsfoto maken. Het is wel altijd leuk om de huisdieren erbij te betrekken. Huisdieren zijn altijd zeer schattig en zij kunnen de foto compleet afmaken. Uiteraard horen de huisdieren vaak ook bij het gezin.

FOTOGRAFIE TIPS

 

Meer over dit onderwerp

Ansichtkaarten
Ansichtkaarten met vogel foto's versturen

Verjaardagskaarten
Verjaardagskaarten - een kaart sturen met vogel foto's

Wenskaarten
Wenskaarten natuurfotografie en vogelfotografie

Beleef buiten fotoboek
Beleef buiten - fotoboek Nederlandse natuur - Birdpix Nederpix

Birdpix kalender 2013
Birdpix kalender 2013 bestellen - vogelfotografie kalender Birdpix

Vogelkalender 2014
Kalender Birdpix 2014 - prachtige vogelkalender

Birdpix fotoboek 5
Birdpix fotoboek 5 - tips voor vogelfotografie

Birdpix fotoboek 6
Birdpix fotoboek 6: prachtige vogelfoto's

Sneeuw foto tips
Sneeuw fotograferen: tips winterlandschap foto's

Trouwkaarten tips
Trouwkaarten zelf maken - tips ontwerp en tekst trouwkaart

Birdpix kalender 2012
Birdpix kalender 2012 - foto kalender met vogels

Birdpix kalender 2011
Vogelfotografie kalender Birdpix 2011 bestellen

Praktijkboek vogelfotografie
Praktijkboek vogelfotografie - Birdpix 8 - vogels fotograferen

Praktijkboek landschapsfotografie
Praktijkboek landschapsfotografie - uitgeverij Birdpix

Birdpix kalender 2015
Birdpix kalender 2015 - vogelkalender van Birdpix

Fotokaarten maken
Hoe maak je de perfecte fotokaart?