Foto inlijsten

Op deze pagina worden tien sites gegeven waar je je foto kunt laten inlijsten. Bij elke site wordt beschreven wat je er van kunt verwachten en op welke manier ze foto's inlijsten.

Een lijst om je foto maakt het resultaat echt áf. Je kunt met een lijst het effect van een foto versterken. Het is dus belangrijk dat je een goede keuze maakt bij het inlijsten van je foto.

Inlijst

Bij het bedrijf Inlijst kun je  je foto uploaden en je eigen inlijsting creëren.  Jij kunt zelf kiezen welke stijl, kleur, materiaal en lijstbreedte je wilt. Bij Inlijst zijn er ook wissellijsten te koop. Je kunt ook een los passe-partout die past bij jouw eigen lijst of fotolijst kiezen. Gratis verzending.
Website: http://www.inlijst.nl/

Kunstinlijsten

Upload bij Kunstinlijst jouw eigen foto of een foto van de prent die jij wilt inlijsten. Combineer zelf met lijsten en passe-partouts en zie het geheel weergegeven in een interieur. Ook kun je combineren met lijsten en passe-partouts ook zonder inhoud voor jouw eigen kunstwerk. Kies en koop standaard wissellijsten,hout of aluminium.
Website: http://www.kunstinlijsten.nl/

Zelfinlijsten

Zelfinlijsten is al jaren een gerenomeerde webwinkel op het gebied van schilderijlijsten, wissellijsten en fotolijsten. Hun aanbod is zeer breed en verrassend scherp geprijsd. Zo kunt jij bij de lijstermakerij terecht voor een uitgebreid assortiment aan: schilderijlijsten op maat (hout en aluminium), wissellijsten, fotolijsten (hout en aluminium) en baklijsten.
Website: http://www.zelfinlijsten.nl/

Inlijst atelier

In deze webshop kunt jij online een ontwerp maken van jouw schilderij. Bent jij tevreden en zeker van jouw keuzes, dan is er geen belemmering om online te bestellen. Jij heeft hierbij de keuze tussen jouw bestelling afhalen in hun lijstenmakerij of jouw bestelling laten afleveren op een adres in Nederland. Inlijsten vraagt echter om precisie bij maatbepaling, keuze van de lijst en manier van inlijsten. Bent jij onzeker over jouw keuzes, komt jij dan met jouw ontwerp naar hun zaak. Zij helpen jouw dan graag verder.
Website: http://webshop.inlijst-atelier.nl/

Inlijsten

Upload bij Inlijsten een foto en laat deze afdrukken op canvas of papier. Combineer zelf met lijsten en passe-partouts en zie het geheel weergegeven in een interieur. Wat ook kan bij Inlijsten dat je combineert met lijsten en passe-partouts zonder inhoud. Kies en koop standaard wissellijsten.
Website: http://www.inlijsten.nl/

Lijstentoko

Zoek je een fotolijst van goede kwaliteit? Dan ben je bij Lijstentoko aan het juiste adres. Al hun fotolijsten hebben een goede prijs / kwaliteitsverhouding en zijn beschikbaar in een groot aantal maten. Binnen 30 dagen niet goed geld terug garantie.
Website: http://www.lijstentoko.nl/blog/oude-fotos-inlijsten/

Lijstenmakerij Nederland

Lijstenmakerij Nederland is een landelijk platform van meer dan 500 professionele lijstenmakers, lijstenmakerijen en tevens de kortste weg naar een lijstenmaker bij jouw in de buurt. Jij bent van harte welkom in een van de vele lijstenmakerijen om inspiratie op te doen. Je wordt geheel vrijblijvend geadviseerd om tot het mooiste resultaat te komen.
Website: http://www.lijstenmakerijnederland.nl/diensten_lijstenmakerij/inlijsten/

Fotolijstenwinkel

Een mooie foto, of hij nu zelf uitgeprint is, door de fotowinkel of zelfs via Internet, is het waard om ingelijst te worden. Jij heeft die moeite vast niet genomen om de foto te laten eindigen in een la of in de tijdschriftbak. Jij vindt bij hun een compleet assortiment kwaliteits fotolijsten van randloze wissellijsten, aluminium lijsten en betaalbare houten lijsten, ook voor exclusieve lijsten bent jij bij hun aan het juiste adres.
Website: http://www.fotolijstenwinkel.nl/

Qualityframes

Het inlijsten van een kunstwerk is een belangrijk onderdeel van het kunstwerk zelf. Dit moet met liefde en zorg gedaan worden. Een goede lijst zorgt voor een mooie presentatie van het kunstwerk en kan net dat stukje zijn wat het afmaakt, maar niet opvalt. Als een werk niet goed is ingelijst, bijvoorbeeld een verkeerde kleur of stijl, gaat de lijst een conflict aan met het kunstwerk, dit mag natuurlijk nooit gebeuren. Daarom vinden zij het belangrijk om de klant een goed en vakkundig advies te geven en samen tot een mooi resultaat te komen. Ze hebben een uitgebreide collectie lijsten (ongeveer 800 stuks) en kunnen snel en tegen een lage prijs een hoge kwaliteit leveren
Website: http://www.qualityframes.nl/

Fotolijst-expert

Om je foto’s stijlvol aan de muur te hangen of neer te zetten, vind je bij de fotolijst-expert het grootste assortiment fotolijsten online. Als je op zoek bent naar leuke fotolijstjes voor de mooiste kiekjes van je vakantie, een gezellig weekendje weg of een dagje uit met vrienden, dan ben je hun ons aan het juiste adres. Als je je foto’s liever digitaal inlijst, vind je zeker een geschikt exemplaar bij de digitale fotolijsten. Wil je geen standaard fotolijst kopen, maar wil je wel foto’s in je interieur? Neem dan eens een kijkje bij de fotorekjes of fotoboxen. Gratis verzending.
Website: http://www.fotolijst-expert.nl/

Fotolijsten-online.nl

Als je een mooie foto heb gemaakt, wil je deze natuurlijk ook op een mooie manier presenteren met behulp van een fotolijstje. Een groot aanbod met fotolijsten en passe-partouts vind je bij Fotolijsten-online.nl. Als je op zoek bent naar een webwinkel met een groot assortiment, goede kwaliteit, veel verschillende maten en een snelle levering, dan bent u bij hen aan het goede adres. Daarnaast zijn ze ook erg scherp geprijsd. 
Website: http://www.fotolijsten-online.nl

Meer over dit onderwerp

Fotolijsten: tips foto inlijsten
Fotolijst kopen voor je foto - tips inlijsten en fotolijsten bestellen

Foto op aluminium
Foto op aluminium afdrukken - foto op aluminium bestellen

Foto op glas
Foto in glas - Tips foto in plexiglas bestellen

Foto cadeau
Foto cadeau: foto producten en manieren om foto's te verwerken

Effecten op plexiglas
Foto op plexiglas bestellen - welke foto effecten zijn mogelijk?

Foto in lichtbak
Foto in lichtbak bestellen

Foto op aluminium review
Foto op aluminium ervaringen - review

Baklijst foto op canvas
Baklijst foto op canvas