Fotobehang

Je eigen foto als behang

Wat is er fraaier dan een wand behangen met een eigen foto? Het interieur van je huis kan geweldig opknappen van een fleurige of sfeervolle wand met een prachtige foto. En ben je zelf niet zo goed in fotograferen, dan kun je fotobehang ook bestellen met allerlei foto's van gerenommeerde fotografen.

Op deze pagina tref je de belangrijkste leveranciers van fotobehang aan. Je kunt de verschillende bedrijven zo gemakkelijk vergelijken.

Fotobehangen

Het bedrijf Fotobehangen is gespecialiseerd in fotobehang en muurdecoratie met foto´s. Er is een groot assortiment fotobehang. Vlies behang kunt je op maat bestellen.

De fotowanden van het bedrijf Fotobehangen hebben en uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Bij Fotobehangen is het ook mogelijk om jouw eigen foto als behang te maken. Er is een snelle levering.

Website: Fotobehangen

Nikkel art

Bij Nikkel art printen ze met de milieuvriendelijke Latex- techniek. Het fotobehang is 100% veilig voor de gezondheid. De kwaliteit van de afdruk is fantastisch. Het fotobehang van Nikkel art is bestand tegen UV-straling. Er is veel keuze tussen verschillende thema’s. Ook kun je kiezen tussen verschillende structuren.

Website: Nikkel art

Hema

Bij de Hema fotoservice kun jij je eigen foto’s op je behang krijgen. Het vliesbehang is met een papieren toplaag. Jouw foto’s blijven kleurecht. Het is makkelijk te behangen. De standaard hoogte is 270 cm. De levertijd is ongeveer 7 werkdagen.

Website: Hema fotobehang

Webprint

Bij webprint is er veel keuze uit afbeeldingen op fotobehang. Het behang is van topkwaliteit. De baanbreedte is 60 cm. Je krijgt bij aankoop een gratis behangsetje. 100% garantie op je aankopen. Bij webprint kun je eenvoudig en snel online bestellen. Er is een snelle levertijd.

Website: Webprint

Kleurmijninterieur

Bij het bedrijf Kleurmijninterieur is er al jarenlange ervaring, en is de grootste behang beleving van Benelux. Er zijn verschillende soorten behang. Als je zelf een foto op behang wil, kun je hem gratis laten bewerken. Het fotobehang op maat heeft geen krimp rek en is kleurecht. Er is een snelle levering.

Website: Kleurmijninterieur

Fotomuur

Bij fotomuur is het erg makkelijk bestellen. Het is ook mogelijk om jouw eigen foto op je behang te krijgen. Je kunt zelf het formaat van jouw fotobehang bepalen. De service is erg betrouwbaar. Er is snelle levering.

Website: Fotomuur

Muurmode

Bij Muurmode is er ruime keuze uit fotobehang. Je kunt ook je eigen foto op behang. Voor het fotobehang bij Muurmode kun je uit twee soorten materiaal kiezen. Het fotobehang is gepersonaliseerd. Er is snelle levering.

Website: Muurmode

Bigfreddy

Bigfreddy heeft perfecte kwaliteit afdrukken. Er is keuze uit standaard motieven. Jouw eigen fotobehang wordt geprint met waterbestendige kleuren. Het hoogwaardige vliesbehang van Bigfreddy is afneembaar. Elke formaat is mogelijk. Er is 5 jaar garantie. De verzendtijd is binnen 8 werkdagen.

Website: Bigfreddy

Defotobehangsite

Defotobehangsite heeft ruim 30 miljoen foto’s voor jouw behang. Ze onderscheiden 4 kwaliteiten fotobehang. Een eigen foto is bij dit bedrijf ook mogelijk. Defotobehangsite heeft al ervaring sinds 1947. Uitgebreide instructies voor het behangen op site. Er is snelle levering bij Defotobehangsite.

Website: De fotobehangsite

Meer over dit onderwerp

Foto op canvas of hout
Foto op canvas - hout - plexiglas - aluminium afdrukken

Afdrukken foto's
Foto's afdrukken - resolutie bij fotocentrale zoals foto.com

Foto op aluminium
Foto op aluminium afdrukken - foto op aluminium bestellen

Foto bestellen
Foto bestellen - foto afdrukken of foto cadeau bestellen

Resolutie van foto's
Resolutie van foto's - DPI - wat is de beste resolutie?

Poster printen
Poster van foto online bestellen of poster printen via Picasa

Kalender of canvas
Kalender of canvas met eigen foto printen

Foto op canvas
Foto op canvas bestellen - canvas vergelijken

Foto op linnen / canvas
Canvas bestellen - foto op linnen / canvas doek printen

Foto op hout
Foto op hout - vergelijk foto op hout bedrijven

Foto op hout whitewash
Foto op hout whitewash - review Webprint.nl

Foto in lichtbak
Foto in lichtbak bestellen

Fotobehang tips
Fotobehang tips

Webprint fotoservice
Webprint fotoservice - smartphone case - puzzel met foto

Wereldkaart bestellen
Wereldkaart bestellen als wanddecoratie