HEMA social fotoboek app

Facebook foto's in fotoboekje

De Facebook app van Hema maakt het mogelijk om eenvoudig van foto’s op Facebook een fotoboekje te maken. Je hebt dan Facebook foto’s met alle reacties in een echt fotoboekje.

Rechtstreeks via mobiel of tablet

Nieuw bij HEMA en nieuw in de fotoalbummarkt is het HEMA social fotoboekje, rechtstreeks gemaakt vanuit Facebook vanaf mobiel, tablet of computer. De bestelmodule werkt vanaf Internet Explorer 9.0 en alle andere browsers inclusief mobiele telefoons en tablets.

Bestellen en delen

Het boekje is online te bestellen en kan via Facebook gedeeld worden met vrienden. Vrienden kunnen zo het social fotoboekje bekijken, doorsturen of ook zelf bestellen. Er is keus uit twee formaten en het boekje is in drie werkdagen klaar.

Bestelmodule

Met een eenvoudige online bestelmodule (HTML5) kan in een paar minuten vanuit je eigen Facebook account een echt fotoboekje gemaakt worden van je eigen Facebook foto’s en ook die van vrienden en zelfs van fanpages.

Automatisch vullen met foto's

Na het kiezen van de foto’s wordt het boekje automatisch gevuld met foto’s, de titel van elke foto en de reacties die op de foto’s gegeven zijn. Als het boekje gevuld is, is er nog de mogelijkheid om foto’s te verplaatsen,  toe te voegen, achtergrondkleuren te veranderen etc.
 
Kortom, het boekje kan helemaal naar eigen smaak en wens aangepast worden. Is alles naar wens, dan kan het boekje besteld worden.

Fotoboek op Facebook

Het HEMA social fotoboekje kan op de persoonlijke Facebook pagina gezet worden, zodat vrienden kunnen zien dat dit boekje besteld is. In de wallpost komt een link naar het fotoboekje te staan. Via deze link hebben vrienden ook de mogelijkheid het boekje te bekijken, verder door te sturen of zelf te bestellen.

Personen taggen

Personen die in de foto’s van het fotoboekje getagd zijn, kunnen bericht krijgen dat er een fotoboekje gemaakt is, met foto’s waarin zij getagd zijn.

Specificaties

De feiten op een rij:
·         formaat 13x13 cm of 13x17 cm
·         afgedrukt op echt fotopapier
·         18 tot 79 pagina’s
·         foto’s vanuit eigen Facebook en die van vrienden en fanpages
·         foto’s inclusief alle commentaren en teksten
·         te maken vanaf computer*, telefoon of tablet

Eigen ervaring

Ik heb zelf ook zo'n fotoboekje besteld toen deze app net beschikbaar was. Het samenstellen van het boekje gaat op zich redelijk vlot. Het wordt iets lastiger als je met lettertypen en bijschriften aan de slag wilt.
 
Verder vind ik persoonlijk dat je relatief veel betaalt voor zo'n klein fotoboekje met een slap kaft. Voor een paar euro extra heb je al een hardcover fotoboek bij een fotoboeken leverancier.
 
Sterke kant is de handige integratie met Facebook. Het automatisch inlezen van foto's uit een Facebook album is heel goed. Daarnaast is het heel leuk om de comments van je Facebook vrienden aan je album toe te voegen. Dat maakt het wel wat levendiger.

Fotoboekje bestellen

Dit boekje is te bestellen via  http://socialboek.hema.nl

Foto bewerken App - top 5 foto Apps

Veel foto's worden tegenwoordig gemaakt met een smartphone of tablet. En dan wil je natuurlijk gemakkelijk de foto's bewerken voordat je ze met je vrienden deelt op Instagram of Facebook. Het bewerken van een foto kan gemakkelijk met een foto App zoals de Instagram App of Afterlight.

Meer over dit onderwerp

Fotoboek maken
Fotoboek maken - tips en vergelijken fotoboek leveranciers

Fotoboek in Lightroom
Fotoboek ontwerpen in Adobe Lightroom 4

Fotoboek op fotopapier
Fotoboek op echt fotopapier bestellen

Video fotoboek
Video fotoboek - MyPhotoFun biedt fotoboek met video

Fotoboeken test
Fotoboeken test - vergelijken fotoalbums op fotopapier

HEMA Ipad app
HEMA fotoservice Ipad app - gratis app voor fotoservice HEMA

Fotoalbum
Fotoalbum en andere foto producten van www.fotoalbum.nl

Fotoalbum maken
Fotoboek of fotoalbum maken - tips voor mooie fotoalbums

Digitaal fotoalbum
Digitaal fotoalbum met Gallery of Adobe PhotoshopTips fotoboek maken
Fotoboek maken tips

Fotoboek bestellen
Fotoboek bestellen - tien leveranciers vergelijken

Smartphone afdrukken
HEMA smartphone print - fotos bestellen met je telefoon

HEMA fotoservice
HEMA fotoservice - foto afdrukken

Fotoproducten maken
Fotoproducten maken: 5 tips voor de mooiste fotoproducten.

Hoe sla je verstandig foto's op als fotograaf?
Hoe sla je verstandig foto's op als fotograaf?