Fotolijst cluster small: fotolijst voor foto's van verschillende afmetingen.

 

Fotolijst 21 in 1: grote collage fotolijst met ruimte voor wel 28 foto's

Fotolijst collection: zilverkleurige lijst met ruimte voor 6 foto's.

Fotolijst collage

Fotolijsten voor meerdere foto´s

Fotograferen is een prachtige hobby. Soms lijkt een mensenleven te kort om het fotograferen goed onder de knie te krijgen, maar voor iedere fotograaf, beginnend of gevorderd, blijft het maken van mooie foto´s een aangenaam tijdverdrijf. Elk bevredigend resultaat zorgt daarbij voor een vreugdemoment.

 

Foto´s in een mooie fotolijst

Als een foto erg geslaagd is, wil je deze wellicht  af laten drukken en een fotocollage laten maken, en deze etaleren in een passende fotolijst. Het is zonde om het resultaat van al je inspanningen op je pc te laten staan en er niet meer naar om te kijken.

Persoonlijke sfeer

Ook al kies je voor het archiveren van je beste foto´s in een foto album, dan nog voegt een fotolijst waarde toe. Een leuke fotolijst zorgt voor een stukje gezelligheid in huis en tevens geeft deze, gevuld met je eigen foto´s, een persoonlijk karakter aan je wooninrichting. Zo kunnen anderen ook van je werk genieten.

Fotoverhaal

Met fotolijsten voor meerdere foto´s maak je je eigen fotoverhaal. Dergelijke fotolijsten worden ook wel collage fotolijsten genoemd. Je maakt namelijk middels de fotolijst een soort collage van je foto's.

Je kunt er voor kiezen om een collectie te maken uit je gehele verzameling. Ook geeft het een leuk effect als je een fotocollage maakt van een op zichzelf staande scene of gebeurtenis.

Fotolijsten voor meerdere foto´s

Fotolijsten voor meerdere foto´s variëren in omvang en ook qua vorm zijn er de meest uiteenlopende frames beschikbaar. Qua kleurstelling is het gebruikelijk om te kiezen voor een neutrale lijst in een van de basiskleuren wit of zwart, om te voorkomen dat het geheel (lijst en foto’s) te druk wordt.

Kleuren van de lijst

Immers, de aandacht dient te gaan naar de foto’s. Erg trendy op dit moment zijn lijsten in de kleur zilver. De fotolijst collection bijvoorbeeld, is zo’n zilverkleurige lijst. Het frame is geschikt voor 6 foto’s van 10 x 15 en kan door het bescheiden formaat, 31 x 45, vrijwel overal geplaatst worden.

Verschillende formaten

Mocht je meer prijs stellen op een fotolijst met foto’s van verschillende formaten dan is de fotolijst cluster small een geschikt alternatief. Deze biedt plaats voor een viertal foto’s.

Grote collage lijsten

Collage fotolijsten zijn er ook in grotere uitvoeringen. Er zijn zelfs lijsten waarin enkele tientallen foto’s geplaatst kunnen worden. Zo’n voorbeeld is de ‘fotolijst 28 in 1’. Deze lijst herbergt plaats voor, de naam zegt het al, maar liefst 28 foto’s in horizontale en verticale richting.

Leuke klus

Er zijn natuurlijk veel meer fotolijsten voor meerdere foto’s verkrijgbaar, maar zo heb je in ieder geval een beeld van wat er op fotolijstgebied beschikbaar is. Het uitzoeken van de foto´s en het vullen van de lijst is een leuk klusje voor een regenachtige dag.

Foto's eenvoudig vervangen

Eenmaal opgehangen aan de wand kun je nog lang genieten van het eindresultaat. En mocht je genoeg hebben van je fotocollage, dan vervang je de foto´s in je lijst eenvoudig door nieuwe!

Verder kijken

De afbeeldingen van deze pagina zijn van Woonassesoires online.

Meer over dit onderwerp

Foto afdrukken
Foto afdrukken maken voor fotoservice zoals foto.com

Fotoalbum
Fotoalbum en andere foto producten van www.fotoalbum.nl

Fotolijsten: tips foto inlijsten
Fotolijst kopen voor je foto - tips inlijsten en fotolijsten bestellen

Foto op aluminium
Foto op aluminium afdrukken - foto op aluminium bestellen

Foto cadeau
Foto cadeau: foto producten en manieren om foto's te verwerken

Fotopapier bestellen
Fotopapier - A3 glossy of mat fotopapier voor foto afdrukken

Beeldvullend - uitsnede
Beeldvullend - uitsnede foto maken

Beeldverhouding
Beeldverhouding en bijsnijden digitale foto's

Poster printen
Poster van foto online bestellen of poster printen via Picasa

Effecten op plexiglas
Foto op plexiglas bestellen - welke foto effecten zijn mogelijk?

Foto in lichtbak
Foto in lichtbak bestellen

Fotocollage
Fotocollage maken

Fotocollage tips
Waar op letten bij een fotocollage?

Collages
Online collages maken: collage foto poster bestellen