Hema afdrukservice

Foto's bestellen met je smartphone

HEMA is de eerste retailer in Nederland die het mogelijk maakt om foto’s vanuit je smartphone of tablet makkelijk en mooi af te drukken. Door gebruik te maken van de nieuwste technische innovaties is het mogelijk geworden om zonder software of apps te downloaden, prints, boekjes en wenskaarten te maken.

Je kunt ook direct vanuit Facebook en Instagram bestellen. Hierdoor zijn alle drempels voor de consument weggenomen en is het tastbaar maken van herinneringen voor iedereen bereikbaar.
Alle informatie is te vinden op http://www.hema.nl/mobileprint

Maak gewone foto’s bijzonder

Met de nieuwe fotodienst #mobileprint maakt HEMA het nu gemakkelijk om zonder downloaden van software of apps binnen een paar minuten speciale #mobileprints, #mobilebooks en #mobilecards te maken, direct vanuit je telefoon, tablet of PC en vanaf Facebook en Instagram via  http://www.hema.nl/mobileprint

Door de opkomst van smartphones met ingebouwde camera’s hebben we nu 24/7 een camera bij de hand. Er is daardoor nog nooit zoveel gefotografeerd. Het dagelijkse leven wordt meer dan ooit vastgelegd (life logging). Deze foto’s delen we massaal met elkaar via social media maar blijven deze momenten wel bewaard?

Uit onderzoek blijkt dat het nog lastig en bijna onmogelijk is om op een eenvoudige manier van de foto’s die in je telefoon of cloud staan tastbare producten te maken waardoor je herinneringen echt bewaard blijven.  Als dé fotospecialist van Nederland biedt HEMA hier nu een echte oplossing voor.

Belangrijke  innovatie van HEMA fotoservice

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken (full responsive website en HTML5)  is het mogelijk geworden om zonder software of apps te downloaden, direct vanuit smartphones, tablets  MAC en PC, fotoboeken, afdrukken en wenskaarten te maken.

Je kunt ook direct vanuit Facebook en Instagram bestellen. Hierdoor zijn alle drempels voor de consument weggenomen en is het tastbaar maken van herinneringen weer voor iedereen bereikbaar.

#mobileprints

Bevrijd je foto’s uit je telefoon of tablet en maak er een setje leuke afdrukken van. Foto’s delen wordt weer foto’s uitdelen. Het assortiment #mobileprints bestaat uit twee nieuwe formaten vierkante afdrukken die ideaal zijn voor Instagram foto’s: mini vierkant 5,75 x 5,75 cm. en vierkant 10 x10 cm. Deze kunnen per setje van 30 stuks besteld worden.

Er is ook een mini stretch formaat 5,75 x 8,35 cm. in een setje van 20 stuks. De formaten zijn uitstekend geschikt voor alle “mobiele” foto’s. Ook foto’s die niet van al te hoge resolutie zijn, worden perfect afgedrukt. Je kunt kiezen uit een witte, grijze of zwarte rand om je foto’s waardoor deze een moderne uitstraling krijgen.

Als extra blijmaker worden de setjes foto’s afgeleverd in een leuk doosje, waardoor ze ook  ideaal zijn om cadeau te geven. Prijs per set vanaf € 5,50

#mobilebooks

Jouw herinneringen goed bewaard in een echt fotoboekje. Je maakt deze boekjes in een paar minuten en kunt je commentaren vanuit Facebook en Instagram direct mee laten drukken.

#mobilebooks zijn te bestellen in vijf formaten: voor Instagram foto’s  zijn de formaten 10 x10cm., 13 x13 cm. en 20 x 20 cm. geschikt.

Voor je “normale” mobiele foto’s zijn de formaten 10 x 15 cm. en 13 x 17 cm. verkrijgbaar. De boekjes worden net als de #mobileprints afgeleverd in een leuke verpakking.
Prijs per boekje vanaf € 5,50.

#mobilecards

Op vakantie, een felicatie of zomaar iemand een kaartje sturen? Het kan nu direct vanuit je smartphone,  waar ook ter wereld. Maak een foto, kies een thema en vul het adres van de ontvanger in. Jij bepaalt wanneer en naar wie deze verstuurd moet worden en HEMA zorgt dat PostNL deze de volgende werkdag in Nederland bezorgd!
Prijs per kaart € 0,75 (excl. postzegel).

FOTOGRAFIE CURSUS

Samenvattend

- innovatieve nieuwe service van HEMA foto
- #mobileprint werkt op alle devices; telefoon, tablet en Mac en PC
- direct te maken, zonder downloaden van software of apps
- gebruik foto’s direct  vanuit je device,  Facebook en Instagram
- in een paar minuten te bestellen
- producten: prints, books en cards
- afgeleverd in leuke cadeauverpakking
- bewaren van de herinneringen
- foto’s delen wordt weer foto’s uitdelen

Meer over dit onderwerp

Dynamische compositie
Dynamische compositie van een foto: standpunt en voorgrond

Kleur en kleurenleer
Kleur en kleurenleer: hoe zit het precies met kleuren?HEMA Ipad app
HEMA fotoservice Ipad app - gratis app voor fotoservice HEMA

HEMA social fotoboek
HEMA social fotoboek app - fotoboekje van Facebook foto's

iPad app fotografie
iPad app digitale fotografie

3D foto app
3D Photo Creator - 3D foto app voor iPhone en iPad

GPS4cam foto tagging
GPS4cam foto tagging: plaatsbepaling foto met GPS

Foto korting acties
Foto's laten afdrukken? Wees creatief!

HEMA fotoservice
HEMA fotoservice - foto afdrukken

Webprint fotoservice
Webprint fotoservice - smartphone case - puzzel met foto

Hoe sla je verstandig foto's op als fotograaf?
Hoe sla je verstandig foto's op als fotograaf?