Posters afdrukken

Op deze pagina worden 10 sites gegeven waar je je foto op een poster kan laten afdrukken. Bij elke site wordt beschreven wat je van de fotoservice kunt verwachten.

Er zijn namelijk veel verschillende bedrijven die posters voor je kunnen afdrukken. Elke fotoservice heeft zo z'n eigen voor- en nadelen.

24-Poster

Laat jouw posters afdrukken bij 24-Poster. Prachtige posters van jouw foto’s, afbeeldingen of eigen digitale bestanden. Jij kunt jouw posters op verschillende formaten laten drukken. Bestel jouw poster in slechts 3 stappen. Laat jouw posters nu afdrukken bij 24-Poster. Goedkoop en in 24 uur geleverd en gemakkelijk te bestellen. Jouw posters worden netjes opgerold en geleverd in een kartonnen koker.
Website: https://www.cursus-fotografie.nl/poster-print.php

Posterprijs

Wilt jij posters drukken? Als je opzoek bent naar posters zijn er tal van online drukkerijen, maar waar drukt of print je nou de goedkoopste posters. Speciaal daarvoor is de website Posterprijs.nl opgericht, voor het vergelijken van verschillende online drukkerijen om zo de goedkoopste drukkerij van Nederland te vinden.
Website: http://www.posterprijs.nl/

Posterjack

Posterjack is een online drukkerij voor posters en linnen. Druk jouw eigen foto's af in slechts drie eenvoudige stappen op een fotoposter. Zo eenvoudig en voordelig kan online afdrukken zijn. Test ze en bestel nu.
Website: http://www.posterjack.nl/

Posterxxl

De reuzenposters van Posterxxl maken van jouw foto's een belevenis. Ook de kleinste details worden scherp en helder weergegeven. Elk digitale camera is geschikt. Test hun service en experimenteer met buitengewone formaten. De posters van Posterxxl worden met uiterst gespecialiseerde druksystemen op premium fotopapier gedrukt. De met PE bedekte oppervlakte zorgt voor briljante kleuren en het zuiverste wit.
Website: http://www.posterxxl.nl/

Virtualprinter

Jij als klant kunt bij Virtualprinter al sinds 1995 terecht voor het afdrukken van posters voor onderanderen concerten, beurzen en films. Jouw posters kunnen zij in verschillende formaten voor jouw drukken en printen, van A3 tot A0 en dat allemaal tegen scherpe prijzen en met de aandacht en service die het verdiend. De poster kun je laten drukken op verschillende papiersoorten.
Website: http://www.virtualprinter.nl/posters-drukken

Poster-specialist

Maak van je allermooiste foto een prachtige poster in elk gewenst formaat. Je kunt bij de Poster- specialist makkelijk en zeer gebruiksvriendelijk online ontwerpen en afbeeldingen uploaden, de handige ontwerptool zorgt ervoor dat je in enkele eenvoudige stappen je eigen foto op poster maakt. Poster-specialist print op hoogwaardig fotopapier in een hoge resolutie voor het allerbeste resultaat. Je kunt kiezen uit een aantal standaard formaten en ook uit een aantal standaard afbeeldingen uit hun bibliotheek, maar je kunt voor je poster ook uiteraard zelf een ontwerp maken in een formaat wat je zelf opgeeft. Poster-specialist maakt gebruik van een hoge kwaliteit fotopapier en de poster afdrukken gebeurt met kleurvaste inkten die beiden voldoen aan de hoogste standaarden. Hierdoor blijven de kleuren mooi ook al worden deze blootgesteld aan een hoge mate van UV-straling en zonlicht.
Website: http://www.poster-specialist.nl/poster/poster-afdrukken
 

Plotgemak

Als jij een prachtige A3 poster wilt van bijvoorbeeld de mooiste foto van jouw verjaardag, jouw kinderen of kleinkinderen, jouw hond of de kat, dan bent je bij Plotgemak aan het juiste adres. Zij maken de A3 poster van hoogwaardige kwaliteit, waar jij jarenlang plezier aan zult beleven. Naast foto’s kun je bijvoorbeeld ook je eigen tekening, een bouwtekening of een andere bijzondere afbeelding laten drukken op A3 formaat. Behalve voor een A3 poster, die 42 x 29,7 cm groot is, kunt je bij Plotgemak ook kiezen uit verschillende andere maten. Ze leveren alles tussen een A3 en A0+++. Als je een A3 poster laat afdrukken door Plotgemak heb je ook de keuze uit verschillende diktes. Bij Plotgemak.nl kun jij ook nog doorgeven of je de A3 poster met of zonder witte rand wilt. Doordat Plotgemak.nl hoogwaarde Océ apparatuur gebruikt voor het afdrukken van uw A3 poster, krijgt jij altijd de allerbeste afdrukkwaliteit. Daarnaast zijn de posters voordelig en leveren zij ze bijzonder snel bij jouw af. Plotgemak kan jouw A3 poster zo goedkoop afdrukken, doordat we de bestellingen alleen via internet afhandelen.
Website: http://www.plotgemak.nl/A3-poster/

Kruidvat

Bij Kruidvat heb je eersteklas fotopapier. Prachtige kleuren dankzij de afdruk op 240 grams zijdeglans fotopapier. Ook heb je keuze uit vele formaten, staan, liggend of vierkant tot wel 100 x 150 cm. Voeg tekst toe of maak een collage. Met de meerluikfunctie kun je je foto laten verdelen in 2, 3 of 4 delen.
Website: http://www.kruidvat.nl/fotoservice/wanddecoratie/xxl-foto-poster-deluxe.html

Pixum

Maak een prachtige poster van je lievelingsfoto's. Dit doe je heel eenvoudig bij Pixum fotoservice. Een mogelijkheid is het afdrukken van jouw foto of afbeelding als klassieke poster. Dit is hun simpelste variant. Pixum maakt hierbij enkel gebruik van hoogwaardig fotopapier. Deze fotoposter is licht en gemakkelijk oprolbaar. Tevens komen jouw foto’s stralend tot hun recht op elke muur. Jij kunt bij Pixum ook kiezen voor een aluminiumposter. Wanneer jij je foto’s op zo’n poster afdrukt, wordt hij door de aluminiumplaten waar hij aan bevestigd is nog luxer in uitvoering.
Website: http://www.pixum.nl/poster-afdrukken.html

Webprint

Maak je interieur echt af: laat je mooiste foto's vergroten en op posterformaat afdrukken en creëer helemaal je eigen sfeer in huis. Als je vandaag bestelt, kun je je posters al over een paar dagen aan de muur hangen. En dat voor een super scherpe prijs. Webprint gebruikt topkwaliteit fotopapier.
Website:  http://www.webprint.nl/wanddecoratie/poster-maken/

Meer over dit onderwerp

Posters printen
Posters maken en online foto poster printen via Picasa 4

Collages
Online collages maken: collage foto poster bestellen

Formaat vergroten
Fotoformaat vergroten voor posters met Picasa

Foto op canvas of hout
Foto op canvas - hout - plexiglas - aluminium afdrukken

Afdrukken foto's
Foto's afdrukken - resolutie bij fotocentrale zoals foto.com