Bierviltjes bedrukken

Je eigen foto op een bierviltje

De mogelijkheden van het bedrukken van materialen nemen steeds verder toe. Een leuke manier om je foto origineel te gebruiken is het bedrukken van bierviltjes. Op deze pagina hierover meer informatie en een aantal tips.

Gebruik bierviltjes

Bierviltjes worden doorgaans gebruikt om te voorkomen dat een vochtig drinkglas kringen of plakkerigheid achterlaat op de tafel. Omdat je bij het pakken van je glas altijd kijkt naar de plek waar het glas gestaan heeft, zorgt een bierviltje voor een hoge attentiewaarde. Daarom is een bierviltje erg geschikt voor reclamedoeleinden of om de aandacht op iets te richten.

Geboorte

Bij de geboorte van baby is het heel leuk om als 'weggevertje' aan het kraambezoek bij hun vertrek een bierviltje met een foto van de baby te geven. In de rechterkolom zie je hiervan een voorbeeld.

Nieuwjaarswens

De traditionele nieuwjaarskaart doet het op zich altijd goed. Tenminste, als je er iets origineels van maakt. Zelf heb ik een gezinsfoto van ons gezin op bierviltjes laten drukken. Achterop schreef ik een nieuwjaarswens en ik deelde deze bierviltjes uit tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst met m'n familie. Iedereen vond het een leuk idee!

Bruiloft

Je kent de gebruikelijke bedankkaartjes wel die er bij een bruiloft worden uitgedeeld aan de vertrekkende gasten. Maar wat dacht je van een bierviltje met een foto van het bruidspaar en een bedankje er op? Met zo'n bierviltje blijft iedereen in feeststemming!

Feest

Heb je een ander feest te vieren en wil je wat extra attentiewaarde aan de drankjes meegeven? Laat dan een passende foto met of zonder tekst op bierviltjes drukken en je feest kan niet meer stuk! 

Vormen

Er zijn vierkante en ronde bierviltjes beschikbaar als je ze wilt laten bedrukken met je eigen foto. Zelf vind ik de ronde bierviltjes wel heel aardig, maar wellicht past een vierkant model beter bij jouw ideeën.

Bierviltjes.nl

Je kunt bierviltjes laten bedrukken via de site www.bierviltjes.nl Voor een schappelijke prijs heb je tientallen bierviltjes, helemaal naar je eigen wens. Via een eenvoudige online editor kun je een foto uploaden en vervolgens je eigen bierviltje ontwerpen en samenstellen.

Standaard of eigen foto

Het is ook mogelijk om een al eerder ontworpen standaard bierviltje te bestellen, maar met een eigen foto is het natuurlijk leuker. Je kunt wel ideeën opdoen door de voorbeelden die er beschikbaar zijn.

Foto afdrukken op hout

Naast het afdrukken van foto's op een bierviltje, kun je tegenwoordig ook afdrukken op allerlei andere materialen.

Steeds populairder wordt het afdrukken van een foto op hout of op glas, perspex of aluminium. Een foto afdrukken op een specifiek materiaal vraagt inzicht in de reactie van de foto op het materiaal.

Het is namelijk zo dat bijvoorbeeld aluminium een bepaald effect oproept. Als dit goed past bij de foto, versterkt dit het beeld. En omgekeerd natuurlijk ook. Middels de links onderaan deze pagina lees je er meer over.

Bierviltjes bedrukken?

Bierviltjes bedrukken is een uitstekende manier om onder de aandacht te komen. Zo kun je je reclameboodschap of bedrijf binnen een gezellige sfeer promoten. Bij Drukwerkdeal kun je kiezen uit maar liefst acht verschillende vormen, zodat er altijd wel een formaat van jouw wens bij zit. Je hoeft alleen het formaat te kiezen, de soort bedrukking, je oplage te uploaden en Drukwerkdeal regelt de rest. De verzending is altijd gratis!

 

Meer over dit onderwerp

Foto cadeau
Foto cadeau: foto producten en manieren om foto's te verwerken

Foto op canvas of hout
Foto op canvas - hout - plexiglas - aluminium afdrukken

Foto op aluminium
Foto op aluminium afdrukken - foto op aluminium bestellen

Effecten op plexiglas
Foto op plexiglas bestellen - welke foto effecten zijn mogelijk?

Bruiloft tips
Bruiloft organiseren: tips voor foto locaties voor jullie bruiloft

Foto afdrukken
Foto afdrukken maken voor fotoservice zoals foto.com

Foto op linnen / canvas
Canvas bestellen - foto op linnen / canvas doek printen

Foto op hout
Foto op hout - vergelijk foto op hout bedrijven

Mok met foto
Mok met foto bedrukken - foto mokken bestellen