Foto op aluminium

Foto op aluminium ervaringen

De redactie van www.cursus-fotografie.nl bestelt af en toe producten bij bedrijven die foto's afdrukken op allerlei materialen. De ervaringen hiervan treft u aan in reviews over de betreffende producten. In dit review staan de ervaringen met een foto op aluminium van Fotoopaluminium.nl. De ervaringen worden puntsgewijs besproken.

Productwebsite

De uitleg van het product is kort en goed omschreven. Het is makkelijk te overzien door de keuzemogelijkheden die onder elkaar staan.
Er zijn veel voorbeelden van foto's op aluminium op de website, wat zorgt voor een breder beeld. Door de concrete kopjes ben je snel op de juiste pagina.
Het is erg handig dat de prijs bij de formaat is aangegeven. Wanneer je wisselt van formaat, wisselt de prijs automatisch mee. Zo kun je goed de verschillende mogelijkheden zien.

Het bestelproces

De foto is makkelijk te uploaden en het duurt niet lang. Het is fijn dat er wordt aangegeven of de foto wel of niet geschikt is. 
Het is niet mogelijk om de foto via de site nog te bewerken. Dat is geen probleem, want er zijn genoeg goede foto bewerkprogramma’s beschikbaar. Je kunt wel kiezen voor enkele standaardbewerkingen zoals sepia of zwart/wit. Ook kan er gekozen worden om de rode ogen en datum te verwijderen. 

Accessoires

Er kan voor een ophangsysteem gekozen worden.

Levering

De levertijd is vijf dagen. Bij elke stap van het productie- en verzendproces krijg je een melding via e-mail, zodat je precies weet wat de status van je bestelling is. Het product wordt heel zorgvuldig verpakt met verschillende lagen plastic, piepschuim en karton.

Overige opmerkingen

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden, waarbij ook achteraf betalen mogelijk is.

Samenvatting

De site http://www.fotoopaluminium.nl/ is een goede, overzichtelijke site, waarop de prijzen goed aangegeven zijn. Er worden veel verschillende mogelijkheden geboden als het gaat om afmetingen. 

De redactie van www.cursus-fotografie.nl is heel tevreden over de levering en de kwaliteit van de foto op aluminium.

Meer over dit onderwerp

Foto op aluminium - top 10
Foto op aluminium - top 10 leveranciers

Foto op aluminium
Foto op aluminium afdrukken - foto op aluminium bestellen

Foto inlijsten
Foto inlijsten - top 10 bedrijven fotolijsten

Fotolijsten: tips foto inlijsten
Fotolijst kopen voor je foto - tips inlijsten en fotolijsten bestellen

Foto op glas
Foto in glas - Tips foto in plexiglas bestellen

Foto bestellen
Foto bestellen - foto afdrukken of foto cadeau bestellen

Sublimatie op aluminium
Foto’s afdrukken op aluminium door sublimatie