HEMA fotoservice

De HEMA fotoservice is een erg populaire fotoservice waar foto's en allerlei fotoproducten besteld kunnen worden.

Op deze pagina worden de diverse mogelijkheden van de HEMA fotoservice besproken. Ook is er aandacht voor de HEMA fotoservice in de winkels.

Informatie over meerdagen service
Foto's afdrukken? Dat doe je bijvoorbeeld bij de HEMA fotoservice. Je kunt met de meerdagenservice zelfs online foto's afdrukken van o.a. Instagram en Facebook. Je kiest het formaat wat jij wilt en je haalt je foto's na een paar dagen al op in de winkel of laat ze thuis bezorgen.

Naast de gewone afdrukken kan je bij de HEMA fotoservice ook je foto als speciale afdruk per set bestellen. Jouw foto krijgt dan het uiterlijk van bijvoorbeeld een polaroid of instax film.

Snelservice versus meerdagenservice
Je kunt je afvragen wat het verschil is van de snelservice van de HEMA en de meerdagenservice. Bij de snelservice kun je op openingsdagen van de winkel online bestellen en na 2 uur al ophalen in de gekozen winkel. Je hebt de keuze uit 2 formaten: 10x15 en 15x20 cm.

De meerdagenservice is wat voordeliger, maar heeft een levertijd van 3 werkdagen. De keuze in formaten en papiersoorten is groter, maar je moet iets langer wachten. Je kunt kiezen om te bestellen en in de winkel op te halen, of je foto’s thuis te laten sturen.

HEMA software download
Maak met de HEMA foto software eenvoudig je eigen fotoalbum, wanddecoratie, fotocadeau, kalender, fotoafdruk of één van de andere geweldige foto producten. De software is makkelijk te installeren, vriendelijk in gebruik en je hebt allerlei handige opties om je mooiste producten te maken. Je kunt dus snel aan de slag met de software van de HEMA fotoservice.

Foto op poster
Als fotoposter wordt je foto een echte beleving. Zo groot aan de muur, of in een mooie fotolijst komt je herinnering prachtig uit. De kenmerken van een foto op poster die via de HEMA fotoservice geprint kan worden:

 • keuze uit een groot aantal formaten van 20x20 tot wel 75x100 cm
 • mat of glanzend fotopapier
 • snelle levertijd

Fotobehang
Je kunt bij de HEMA fotoservice ook fotobehang bestellen. Er is ruime keuze uit allerlei afbeeldingen en je kunt het fotobehang bij de HEMA ook van een eigen foto laten maken.

Foto op hout Hema
Je kunt bij de HEMA fotoservice ook een foto op hout bestellen. Kies eerst het gewenste formaat en het type hout. Je kan dan op het scherm al ongeveer zien hoe groot het eindproduct wordt en hoe het er uit ziet. Als je de foto op hout buiten wilt hangen, wordt aangeraden om larikshout te kiezen.

Een foto op canvas
Bij de HEMA fotoservice kun je natuurlijk ook een foto op canvas bestellen. Kies eerst het gewenste formaat en orientatie. In de software zie je hoe groot de canvas wordt. Als je het juiste formaat hebt bepaald, klik je op 'maak nu' en ga je naar de volgende stap. Zo eenvoudig is het.

Plexiglas en aluminium
Het is ook mogelijk om een foto op glas of op plexiglas te bestellen of een foto op aluminium af te laten drukken. De mogelijkheden van de HEMA fotoservice zijn erg uitgebreid.

Kenmerken van een foto op canvas bij de HEMA fotoservice zijn:

 • afgedrukt op professioneel canvasdoek
 • gedrukt met UV bestendige inkten
 • ambachtelijk opgespannen op een houten frame
 • diverse formaten van 20x20 cm t/m 75x100 cm
 • levertijd 5 werkdagen
 • verwerkingskosten per order: 1.50

HEMA fotoservice in de winkels
Je kunt bij de HEMA fotoservice in de winkels video's, films of dia's naar DVD's over laten zetten. Verder is het mogelijk een fotokiosk te laten maken van je foto's. Daarnaast kunnen er nog steeds analoge fotorolletjes ontwikkelt worden bij de HEMA fotoservice in de winkels.

Een uniek fotoboek
Herinneringen van een uniek moment, bijvoorbeeld vakantie, huwelijk of geboorte, verdienen een fotoboek! Maak bij de HEMA fotoservice gemakkelijk en snel een fotoboek van je mooiste digitale foto's. Er zijn genoeg mogelijkheden om een fotoboek te maken. De fotoboeken van HEMA zijn ingedeeld in vier groepen.

 • pocket fotoboekjes: een serie voordelige kleine boekjes die makkelijk en snel te maken zijn met je telefoon, tablet of computer. De vierkante boekjes zijn ideaal voor al je Instagram of Facebook foto’s.
 • gedrukte fotoboeken: dit zijn onze, door de consumentenbond in augustus 2015 best geteste fotoboeken. Een uitgebreid assortiment gedrukte fotoboeken die je online kunt maken op een PC of Mac computer, of met de gratis te downloaden software.
 • fotopapier fotoboeken: deze fotoboeken worden op echt Fuji fotopapier afgedrukt en liggen door de speciale binding volledig vlak. Wil je echte fotokwaliteit en de mooiste kleuren? kies dan een fotoboek uit deze serie.
 • trendy fotoboeken: een exclusieve HEMA serie vierkante boeken die je in 3 minuten maakt. Deze trendy Blockbooks hebben een zwarte cover met uitgestanste patronen waar de foto’s van de eerste pagina door zichtbaar zijn. De kleine versies hebben een moderne RVS wire-O binding waardoor ze mooi openvallen.

Mijn fotoboeken
De HEMA fotoservice biedt een afdeling 'Mijn fotoboeken'. Daar bekijk je jouw fotoboek online. Je kiest er of je een gedrukt of fotoboek op fotopapier wil bekijken. Je kan vervolgens je fotoboek aanpassen en/of nabestellen. Je kunt ook altijd de fotoboeken bekijken die je al eerder bij de HEMA fotoservice hebt afgedrukt.

Fotocollage maken
Je  kunt ook een fotocollage maken met bijvoorbeeld Picasa en dan bij de HEMA fotoservice af laten drukken. Daarnaast kun je binnen de fotosoftware van de HEMA een fotocollage maken en laten afdrukken, bijvoorbeeld op posterformaat.

Levertijd HEMA fotoservice
HEMA maakt en verzendt je product binnen 4 werkdagen. Bij thuislevering gaat dit aantal dagen in vanaf de eerstvolgende werkdag na ontvangst van je betaling.
Bij winkellevering vanaf de eerstvolgende werkdag na bestelling.

Zodra HEMA fotoservice je bestelling verzendt, ontvang je een bevestigingsmail. Daarin staat wanneer je product in de winkel klaarligt of thuisgeleverd wordt. Afhankelijk van verzending duurt het nog 1 à 2 werkdagen.

Verschillende fotoproducten
Je kunt bij de HEMA fotoservice verschillende fotoproducten in één keer bestellen. Vanuit het winkelmandje kun je via de blauwe topnavigatie of onderaan de pagina via de knop ‘verder winkelen’ terug naar de fotowebsite en een ander fotoproduct gaan maken. Dat kan je vervolgens in één keer bestellen.

HEMA fotoservice kortingscode
Korting bij HEMA wil iedereen wel. Dat kan vaak eenvoudig door online te bestellen bij de HEMA fotoservice en dan een HEMA actiecode te gebruiken. Er zijn regelmatig kortingscodes van HEMA beschikbaar. Vaak gaat het om de codes voor HEMA Foto en een korting op je hele bestelbedrag. Er zijn site's beschikbaar waarop kortingcode's worden beschikbaar gesteld. Kijk bijvoorbeeld eens op Kortingscode.nl.

Niet tevreden?
Bij de HEMA fotoservice vinden ze het erg vervelend als je niet tevreden bent met het product wat je bestelt hebt. HEMA streeft er naar dat alle klanten 100% tevreden zijn. Je kunt contact opnemen met de klantenservice als je vragen hebt of niet tevreden bent. In dat geval moet je wel je ordernummer en een korte omschrijving van de klacht toevoegen.

Bestellen vanaf tablet of telefoon
Een aantal producten kun je heel eenvoudig ook direct vanuit je telefoon of tablet bestellen. Het is dan wel handig dat je een Wifi verbinding hebt, omdat je anders veel data verbruikt. Het verzenden van foto's van goede kwaliteit kost namelijk de nodige MB's.

Meer informatie
Wil je alles weten, kijk dan op de site van de HEMA bij de HEMA fotoservice.    FOTOGRAFIE CURSUS

Meer over dit onderwerp

HEMA Ipad app
HEMA fotoservice Ipad app - gratis app voor fotoservice HEMA

HEMA social fotoboek
HEMA social fotoboek app - fotoboekje van Facebook foto's

Smartphone afdrukken
HEMA smartphone print - foto’s bestellen met je telefoon

Fotokaarten maken
Hoe maak je de perfecte fotokaart?

Foto op hout of canvas
De perfecte foto voor op hout of canvas