Foto collage

Een fotocollage zijn een aantal foto’s bij elkaar geplakt op een materiaal  bijvoorbeeld papier. Maar tegenwoordig kan dat ook online. Jij maakt een fotocollage zij printen het voor je uit op verschillende materialen, bijvoorbeeld canvas, kaart, poster en zelf op een kalender.

Met een fotocollage leg je leuke herinneringen aan bijvoorbeeld een vakantie, trouwerij of andere gebeurtenis vast in een mooi aandenken.

Fotofabriek

De software van Fotofabriek is ideaal te gebruiken als fotocollage programma. Met deze software kun je een zelfgemaakte poster collage maken of bijvoorbeeld een fotocollage canvas bestellen. Heb je zelf een ontwerp gemaakt met bijvoorbeeld Adobe Photoshop. In dat geval is de Online Creator een alternatieve oplossing waarmee je een PDF bestand kunt uploaden en zo je fotoproduct kan maken. Met een fotocollage leg je leuke herinneringen aan bijvoorbeeld een vakantie, trouwerij of andere gebeurtenis vast in een mooi aandenken. Bij Fotofabriek maken ze fotocollage’s op: canvas, kaarten, kalender, posters en nog meer.
:https://www.cursus-fotografie.nl/mooie-fotocollage-maken.php

Easycollage

Met Easycollage kun je je foto's als echte kunstwerkjes aan de muur hangen. Met keuze uit de mooiste ontwerpen kun je heel makkelijk een unieke fotocollage maken met je leukste foto's. Een prachtige fotocollage maken in vijf minuten? Dat kan! Bij Easycollage hoef je alleen je favoriete ontwerp te kiezen en je foto's te uploaden. Je kunt meteen online aan de slag, dus geen drama's met het downloaden van een programma.
website:.easycollage.nl/

Collagemaken

Bij Collagemaken maak je het lekker makkelijk op je computer door foto’s te knippen, te plakken of roteren en samen te voegen. Dat kan met behulp van een gratis programma je hoef niks te installeren enige wat je hoeft te doen is de foto’s op jouw computer te zetten en ze met de gratis programma te openen. Als je toch liever op de ouderwetse manier je collage wil maken dan heb je lijm, schaar, foto’s of afbeeldingen plus een grote vel papier nodig en dan kan je beginnen. Je knipt vervolgens de afbeeldingen en foto’s in allerlei vormen die je wilt en dan plak je ze in de patronen die jij leuk vind op de grote vel papier.
Website: http://www.collagemakenn.com

Hema

Bij Hema is een fotocollage maken nu heel eenvoudig. Kies een formaat, er is keuze uit 5 verschillende soorten formaten. Kies een ontwerp en selecteer je foto’s en sleep daarna je foto’s in het ontwerp. Je hebt keuze uit verschillende soorten ontwerpen.  Je kunt kiezen tussen 2 soorten fotopapieren, mat en glanzend.
Website: http://foto.hema.nl/fotocollages

Kruidvat

Bij Kruidvat is het online een fotocollage maken: geniet van al je foto’s bij elkaar. Je hebt keuze uit 4 verschillende formaten. Je hebt talloze ontwerpopties, bijvoorbeeld, allerlei achtergronden en thema’s en voeg je eigen tekst toe. Jouw fotocollage word afgedrukt bij Kruidvat op fotopapier, dus mooie heldere kleuren en lang bestand tegen zonlicht.
Website: Kruidvat collage maken

Webprint

Geniet van al je favoriete foto's aan de muur met een fotocollage. Leg zoveel mogelijk herinneringen van je vakantie, huwelijk of kinderen vast met een fotocollage. Met een fotocollage presenteer je je fotoverzameling op unieke wijze en creëer je in een handomdraai een prachtig kunstwerk aan de muur. Een fotocollage met je eigen foto's ontwerpen kan zeer eenvoudig bij Webprint. Met behulp van de speciale collage indelingen op onze website kun je gemakkelijk een collage maken op een poster of op een canvasdoek.
Website: Webprint collage maken

Photovisi

Photovisi is een gratis en makkelijk te hanteren foto collage maker. Selecteer eerst één van de vele ontwerpen. Voeg daarna je foto’s toe en pas aan door ze te verslepen. Als je collage af is, kan je het downloaden en met de wereld delen.
Website: http://www.photovisi.com/

Collage

Bij Collage kun je collages maken op je tablet, pc en smartphone. Kies uit templates of maak eigen collages. Je kunt foto’s toe voegen zonder ze te uploaden.  Bewaar en deel je collages. Bij Collages is er geen registratie nodig. 
Website: http://www.collage.nl/

Picturecollagesoftware

Bij Picturecollagesoftware bouw je je collages snel en moeiteloos. Stap voor stap helpt wizard je met het maken van je fotocollage in 3 stappen. Meer dan 2300 collage hulpmiddelen. Bevat 48 + sjablonen voor het bouwen van jouw fotocollage. Je kunt je collage ook delen. Bij Picturecollagesoftware maak jij je collage uiterst krachtig snel en gemakkelijk.
Website: http://www.picturecollagesoftware.com/free/

Picasa

Jij hebt volledige artistieke controle over de inhoud en opmaak van jouw collage. Experimenteer met zes verschillende soorten collages in het praktische scherm om collages te maken. Duidelijke informatie op de site.
Website: http://picasa.google.nl/

Meer over dit onderwerp

Fotolijst collage
Fotolijst collage - tips voor meerdere foto's in een fotolijst

Fotolijsten: tips foto inlijsten
Fotolijst kopen voor je foto - tips inlijsten en fotolijsten bestellen

Collages
Online collages maken: collage foto poster bestellen

Poster printen
Poster van foto online bestellen of poster printen via Picasa

Foto op canvas
Foto op canvas bestellen - canvas vergelijken

Effecten op plexiglas
Foto op plexiglas bestellen - welke foto effecten zijn mogelijk?

Fotocollage tips
Waar op letten bij een fotocollage?

Fotokaarten maken
Hoe maak je de perfecte fotokaart?

Picasa downloaden
Picasa downloaden