De Creatieve School


de creatieve school  photoshop                              de creatieve school logo                                   de creatieve school  groep mensen met camera

Wat is De Creatieve School?

De Creatieve School is opgericht door beroepsfotograaf Eric Smeets die niet alleen fotografeert, maar ook zijn kennis graag overbrengt als één van de docenten aan De Creatieve School.

In 2009 is Eric naast het fotograferen begonnen met het geven van ééndaagse fotografie- en Photoshop workshops.

 

Het plezier dat hij beleefde aan het geven van deze workshops zorgde ervoor dat de vraag bleef groeien, totdat het op een gegeven moment niet meer alleen te doen was en er naar een oplossing gezocht moest worden. Deze oplossing kwam er door de oprichting van De Creatieve School:

Een plek in limburg waar iedereen met een groot hart voor creativiteit terecht kan.

Sinds de oprichting van De Creatieve School wordt Eric bij grotere aantallen deelnemers geassisteerd door andere docenten en is tevens het aanbod van creatieve workshops en cursussen (buiten de reeds bekende fotografie- en Photoshop workshops) flink uitgebreid.

Waaruit bestaat het creatieve aanbod?

Bij de creatieve school kun je terecht voor een uitgebreide mix aan creatieve richtingen!

Momenteel kun je bij De Creatieve School les volgen in 3 creatieve richtingen: Fotografie, Photoshop en Lightroom. Deze worden gegeven in de volgende 1-daagse groepsworkshops: fotografie deel 1fotografie deel 2portretfotografiePhotoshop deel 1Photoshop deel 2Photoshop deel 3 en Lightroom deel 1.

Wat zijn de kosten?

Voor slechts 95 euro kun je al deelnemen aan een groepsworkshop!

De kosten voor één losse groepsworkshops zijn 95 euro (inclusief btw) indien je gebruik maakt van je eigen apparatuur. Bij elke groepsworkshop zit koffie, thee, fris, koekjes (en lunch op zaterdag) inbegrepen. Afhankelijk van het type workshop is het mogelijk om voor een meerprijs van 10 euro een spiegelreflexcamera of een laptop van De Creatieve School te gebruiken. De prijs voor één groepsworkshop varieert daarom tussen de 95 en 105 euro. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om je eigen (spiegelreflex)camera of laptop te gebruiken tijdens de workshops. En daar geven we ook de voorkeur aan. Want door gebruik te maken van je eigen apparatuur leer je uiteindelijk het meeste!

Wie zijn de docenten?

Alle cursussen en workshops bij De Creatieve School worden gegeven door meerdere docenten die allemaal hoger opgeleid zijn en lesgeven in hun specifieke expertise. De docenten zijn Eric Smeets, Anne Jannes en Simone Meesters.

Waar vinden de lessen plaats?

De lessen vinden plaats in de fotostudio van Eric Smeets – Fotografie. Deze is multifunctioneel ingericht zodat de ruimte optimaal gebruikt kan worden. Er is een theorie gedeelte met zicht op het grote projectiescherm, er is een fotostudio gedeelte voor onder andere te leren werken met flitsapparatuur en er is een algemeen gedeelte dat voor schildertechnieken en aanverwante zaken gebruikt kan worden.

Geen saaie kantoorruimte dus, maar een warme, kunstzinnige fotostudio die je uitdaagt om je creatieve grenzen te verleggen!

Zin gekregen?

Heb je zin gekregen om een fotografie workshop te gaan doen? Klik dan hier om het volledige creatieve aanbod te bekijken!


                                                                                                      INHOUDSOPGAVE

arrow_drop_up arrow_drop_down