Link aanvragen of contact

                                                                                   

Website Authority - Check all URLs on single click - Sign up
URLDAPATBQBPQMTSSOSAgeAlexaTCTFCFIXDFBLDHMD
                       https://www.cusus-fotografie.nl                        56                         426K5K90%41%65%
0
31443K100%


Op dit moment rond 1000 bezoekers per dag

Wilt u een link op één van onze linkpagina's? Dat is alleen mogelijk in de vorm van een door uzelf aangeleverd artikel.  ( Wij kunnen u wel in contact brengen met een schrijver)

Lever alleen een artikel aan als uw website qua inhoud aansluit bij de inhoud van onze site. En als uw website iets zinnigs te bieden heeft. Heeft u een site 'under construction', dan kunt u die beter eerst af maken.

Als u voldoet aan de bovenstaande richtlijnen, kunt u op plaatsing van het artikel rekenen. Mail uw artikel naar:    null

INFO@CURSUS-FOTOGRAFIE.NL

Met vriendelijke groeten, Chris Schaper


Aanvullende informatie over het linken van en naar websites

Er zijn drie niveau's van links uitwisselen:

1. Een linkwissel met een site die qua thema niets met uw site te maken heeft. Dit is vrijwel waardeloos. Daar doe ik dus sowieso niet aan mee.

2. Een simpele vermelding op een linkpagina van een qua inhoud gerelateerde site. Dit is al een aardig begin en daar ben ik toe bereid. Verwacht er echter niet te veel van qua bezoekers en de positie in zoekmachines.

3. Een link die vanuit de inhoudelijke tekst van een website naar uw site verwijst. Dat is belangrijk en telt vrij zwaar mee voor Google. En omgekeerd is het ook nuttig: Als u in de tekst op uw site linkt naar relevante andere websites, stijgt uw positie in Google. Zoekmachines houden er namelijk van als een site geen doodlopend spoor is, maar op een relevante manier doorverwijst. U kunt ook zelf een dergelijk artikel aanleveren. Zie voor meer informatie onderaan deze pagina.

In alle gevallen is het wel het beste als de gelinkte tekst iets zegt over de inhoud van de site. Dus een link op deze manier: 360 graden productrotatie is veel beter dan zo: www.fotovanuwproduct.nl. Bij de eerste link heb ik een zogenaamde 'titel' meegegeven. Dat kan in de specificaties van de link vastgelegd worden. ('zweef' maar eens met de muis over die link) Ook dat is beter voor beide partijen.

 


Een artikel schrijven voor deze website

Het is ook mogelijk om een redactionele bijdrage te leveren voor deze website. Kijk voor meer informatie hierover bij de richtlijnen voor een

artikel.

                                                                                                 

arrow_drop_up arrow_drop_down