Over PhotoUnie

voor iedereen toegankelijk 

Missie

Deze fotografie site heeft als doel om de beginnende en meer gevorderde amateurfotograaf van informatie en tips te voorzien. De site is vormgegeven als online fotografie workshops. Elk artikel behandelt een fotografisch thema. Onderaan elk artikel staan verwijzingen naar gerelateerde workshops of artikelen.  Wij zijn van mening dat iedereen de kans verdient om kennis te maken met dit geweldig beroep fotografie! Wij zullen er dan ook voor zorgen dat de meeste kennis gratis beschikbaar blijft,  en wij zijn er dan ook super blij mee als fotografen ons steunen door teksten te schrijven, e-books aan te bieden, etc. voor onze doelgroep. Daarnaast hebben wij ook betaalde cursussen, zodat wij voor iedereen een gepaste oplossing kunnen aanbieden.  

Contact

Neem contact op voor een eventuele linkuitwisseling of andere vorm van samenwerking. Inhoudelijke vragen over fotografie en digitale camera's kunt u stellen via ons fotografie forum.

Onze diensten

Canon-EOS-600D-fotograaf-review

cursussen

Van Maken naar Raken

toetsen

toets je kennis

blog

Korte omschrijving van je product of dienst.

"Video’s bleken voor mij de ideale manier om kennis op te doen, beter dan een boek of een workshop in de praktijk."
Petra Cramers
"De uitleg is steeds heel duidelijk, met goede voorbeelden, het tempo is rustig en de stem van Chris is prettig om naar te luisteren."
Johan Overmars
"Eindelijk begrijp ik hoe Fotografie in praktijk echt in elkaar zit, na jaren geklungel uit boeken
Joris Steenbergen


Deze cursus is voor mij een ontdekkingsreis met plezier. Ik raad het iedereen aan die foto’s wil maken die raken.

Evelien Rijken

Will de Jongen
De manier waarop het wordt uitgelegd en voorgedaan.....helemaal geweldig!
Channet Klomp
Wat een Super Cursus! Zo blij mee! Als je deze cursus niet hebt… dan leer je jezelf de dingen echt verkeerd of onhandig aan, zover is me intussen wel duidelijk.
Teun Visser

Ik geniet met volle teugen van jullie geweldige cursus. Ik dacht dat al veel wist, maar nu zie ik pas wat ik er allemaal mee kan doen. Er gaat een wereld voor me open, geweldig zoals jullie het doen.

Ben erg tevreden over jullie site en het aangeboden materiaal.
Het is helder en goed te volgen. Prima materiaal!
Ben al een aantal jaren een zeer tevreden klant van jullie.

Jose kleinsma
Leuke, praktische cursus die uitnodigt om zelf aan de slag te gaan. Goeie combinatie met de cursussen portretfotografie tips (ook van chris), basiscursus studiofotografie (Henk Harmse) basiscursus Flitsen op locatie (Klaas van den Eynde).
Rene bishop

Ik ben blij met mijn abonnement. Heb er al heel veel aan gehad en het zet me weer aan tot fotograferen, wat ik al een tijdje heb laten liggen

Christel franssen
arrow_drop_up arrow_drop_down