Algemeen
Foto cadeau
Fotowinkels

Fotoboek maken
Fotoalbum
Fotoproducten maken
Fotoboek bestellen
Fotoboek maken
Tips fotoboek maken
Fotoboek op fotopapier
Fotoboeken test
HEMA social fotoboek
Interactief digitaal fotoalbum
Video fotoboek

Foto op canvas
Baklijst foto op canvas
Canvas foto tips
Foto op canvas of hout
Foto op canvas
Foto op linnen / canvas
Kalender of canvas

Foto op hout
Foto op hout tips
Foto op hout
Foto op hout whitewash
Foto op hout of canvas
Review foto op hout
Review fotoophout.nl

Foto afdrukken
Foto afdrukken
Foto korting acties
HEMA fotoservice
Posters afdrukken
Smartphone afdrukken

Foto op aluminium
Foto op aluminium - top 10
Foto op aluminium review
Foto op aluminium
Sublimatie op aluminium

Foto producten
3D scanbeeldje
Bierviltjes bedrukken
Cadeau met foto
Foto op glas
Foto in lichtbak
Foto inlijsten
Foto op forex
Foto op glas
Effecten op plexiglas
Fotobehang
Fotobehang tips
Fotocollage
Fotolijst collage
Fotolijsten: tips foto inlijsten
Fotopapier bestellen
HEMA Ipad app
Kunst en antiek
Mok met foto
Webprint fotoservice

Magazines
Foto magazines
Zoom
Photo Digitaal
P/f Professionele Fotografie
Fotomagazine.info
Focus
Digifoto starter
Digifotopro
Chip Foto Video
Camera Magazine

Wenskaarten
Ansichtkaarten
Fotokaarten maken
Kerstkaarten
Verjaardagskaarten
Wenskaarten
 
 
Foto collage
Foto op hout bestellen

Foto collage

Een fotocollage zijn een aantal foto’s bij elkaar geplakt op een materiaal  bijvoorbeeld papier. Maar tegenwoordig kan dat ook online. Jij maakt een fotocollage zij printen het voor je uit op verschillende materialen, bijvoorbeeld canvas, kaart, poster en zelf op een kalender.

Met een fotocollage leg je leuke herinneringen aan bijvoorbeeld een vakantie, trouwerij of andere gebeurtenis vast in een mooi aandenken.

Fotofabriek

De software van Fotofabriek is ideaal te gebruiken als fotocollage programma. Met deze software kun je een zelfgemaakte poster collage maken of bijvoorbeeld een fotocollage canvas bestellen. Heb je zelf een ontwerp gemaakt met bijvoorbeeld Adobe Photoshop. In dat geval is de Online Creator een alternatieve oplossing waarmee je een PDF bestand kunt uploaden en zo je fotoproduct kan maken. Met een fotocollage leg je leuke herinneringen aan bijvoorbeeld een vakantie, trouwerij of andere gebeurtenis vast in een mooi aandenken. Bij Fotofabriek maken ze fotocollage’s op: canvas, kaarten, kalender, posters en nog meer.
Website:http://www.fotofabriek.nl/fotocollage-maken/

Easycollage

Met Easycollage kun je je foto's als echte kunstwerkjes aan de muur hangen. Met keuze uit de mooiste ontwerpen kun je heel makkelijk een unieke fotocollage maken met je leukste foto's. Een prachtige fotocollage maken in vijf minuten? Dat kan! Bij Easycollage hoef je alleen je favoriete ontwerp te kiezen en je foto's te uploaden. Je kunt meteen online aan de slag, dus geen drama's met het downloaden van een programma.
website: http://www.easycollage.nl/

Collagemaken

Bij Collagemaken maak je het lekker makkelijk op je computer door foto’s te knippen, te plakken of roteren en samen te voegen. Dat kan met behulp van een gratis programma je hoef niks te installeren enige wat je hoeft te doen is de foto’s op jouw computer te zetten en ze met de gratis programma te openen. Als je toch liever op de ouderwetse manier je collage wil maken dan heb je lijm, schaar, foto’s of afbeeldingen plus een grote vel papier nodig en dan kan je beginnen. Je knipt vervolgens de afbeeldingen en foto’s in allerlei vormen die je wilt en dan plak je ze in de patronen die jij leuk vind op de grote vel papier.
Website: http://www.collagemaken.com/

Hema

Bij Hema is een fotocollage maken nu heel eenvoudig. Kies een formaat, er is keuze uit 5 verschillende soorten formaten. Kies een ontwerp en selecteer je foto’s en sleep daarna je foto’s in het ontwerp. Je hebt keuze uit verschillende soorten ontwerpen.  Je kunt kiezen tussen 2 soorten fotopapieren, mat en glanzend.
Website: http://foto.hema.nl/fotocollages

Kruidvat

Bij Kruidvat is het online een fotocollage maken: geniet van al je foto’s bij elkaar. Je hebt keuze uit 4 verschillende formaten. Je hebt talloze ontwerpopties, bijvoorbeeld, allerlei achtergronden en thema’s en voeg je eigen tekst toe. Jouw fotocollage word afgedrukt bij Kruidvat op fotopapier, dus mooie heldere kleuren en lang bestand tegen zonlicht.
Website: Kruidvat collage maken

Webprint

Geniet van al je favoriete foto's aan de muur met een fotocollage. Leg zoveel mogelijk herinneringen van je vakantie, huwelijk of kinderen vast met een fotocollage. Met een fotocollage presenteer je je fotoverzameling op unieke wijze en creëer je in een handomdraai een prachtig kunstwerk aan de muur. Een fotocollage met je eigen foto's ontwerpen kan zeer eenvoudig bij Webprint. Met behulp van de speciale collage indelingen op onze website kun je gemakkelijk een collage maken op een poster of op een canvasdoek.
Website: Webprint collage maken

Photovisi

Photovisi is een gratis en makkelijk te hanteren foto collage maker. Selecteer eerst één van de vele ontwerpen. Voeg daarna je foto’s toe en pas aan door ze te verslepen. Als je collage af is, kan je het downloaden en met de wereld delen.
Website: http://www.photovisi.com/

Collage

Bij Collage kun je collages maken op je tablet, pc en smartphone. Kies uit templates of maak eigen collages. Je kunt foto’s toe voegen zonder ze te uploaden.  Bewaar en deel je collages. Bij Collages is er geen registratie nodig. 
Website: http://www.collage.nl/

Picturecollagesoftware

Bij Picturecollagesoftware bouw je je collages snel en moeiteloos. Stap voor stap helpt wizard je met het maken van je fotocollage in 3 stappen. Meer dan 2300 collage hulpmiddelen. Bevat 48 + sjablonen voor het bouwen van jouw fotocollage. Je kunt je collage ook delen. Bij Picturecollagesoftware maak jij je collage uiterst krachtig snel en gemakkelijk.
Website: http://www.picturecollagesoftware.com/free/

Picasa

Jij hebt volledige artistieke controle over de inhoud en opmaak van jouw collage. Experimenteer met zes verschillende soorten collages in het praktische scherm om collages te maken. Duidelijke informatie op de site.
Website: http://picasa.google.nl/

Meer over dit onderwerp

Fotolijst collageFotolijst collage - tips voor meerdere foto's in een fotolijst
Fotolijsten: tips foto inlijstenFotolijst kopen voor je foto - tips inlijsten en fotolijsten bestellen
CollagesOnline collages maken: collage foto poster bestellen
Poster printenPoster van foto online bestellen of poster printen via Picasa
Foto op canvasFoto op canvas bestellen - canvas vergelijken
Effecten op plexiglasFoto op plexiglas bestellen - welke foto effecten zijn mogelijk?
Fotocollage tipsWaar op letten bij een fotocollage?
Fotokaarten makenHoe maak je de perfecte fotokaart?
Picasa downloadenPicasa downloaden